16. ekipne športne igre PVD Sever Zasavje

Nataša Saviozzi

V soboto, 14. maja 2022 je Policijsko veteransko društvo Sever Zasavje organiziralo ekipne športne igre, katere so se udeležili člani društva PVD Sever Zasavje iz odbora Trbovlje, Hrastnik in Zagorje, prav tako tudi policijski veterani PVD Sever za Celjsko območje – Odbor Laško in Odbor Žalec.

foto: Branko Sebasu, Nataša Saviozzi

foto: Branko Sebasu, Nataša Saviozzi

Po jutranjem pozdravu predsednika društva Klančišar Alojzija, so se tekmovalci preselili na tekmovališča za posamezne discipline in sicer šahisti so otali v prostorih na strelišču Ojstro, kegljali so na kegljišču na Logu v Hrastniku , pikado so metali na prostoru na strelišču Ojstro, balinanje se je odvijalo na balinišču Buldog na Ojstrem nad Trbovljami, največ prisotnih pa se je udeležilo streljanja z MK puško, prav tako na strelišču Ojstro.
Po napetem tekmovanju se je udeležencem prileglel pasulj s klobaso, medtem pa so organizatorji ugotavljali in preverjali, kakšne rezultate so tekmovalci dosegli, katera ekipa je zbrala največ točk. Naš Slavko je pripravil – napisal diplome za prve tri najboljše v vsaki posamezni disciplini, pa tudi za prehodni pokal je poskrbel.
Po malici sta podpredsednik društva, Skočir Bojan in predsednik komisije za šport v društvu, David Gregorčič, razglasila rezultate, podelila medalje in prehodni pokal.
3. ekipno mesto je osvojil odbor Trbovlje, 2. mesto je pripadlo odboru Zagorje, 1. mesto pa je zasedla ekipa iz odbora Žalec in s seboj odnesla prehodni pokal.

Ekipni rezultati po disciplinah:
1. mesto šah: odbor Zagorje
2. mesto šah: odbor Hrastnik

1. mesto pikado: odbor Žalec
2. mesto pikado: odbor Trbovlje
3. mesto pikado: odbor Hrastnik

1. mesto balinanje: odbor Trbovlje
2. mesto balinanje: odbor Laško
3. mesto balinanje: odbor Hrastnik

1. mesto kegljanje: odbor Zagorje
2. mesto kegljanje: odobr Hrastnik

1. mesto streljanje: odbor Žalec
2. mesto streljanje: odbor Laško
3. mesto streljanje: odbor Trbovlje