8. DP v veleslalomu - Trije kralji, 2020

Nataša Saviozzi

Štirinajst članska ekipa PVD Sever Zasavje se je v soboto, 28.2.2020 udeležila 8. državnega prvenstva ZPVD Sever v veleslalomu na smučišču Trije kralji na Pohorju. Tekmovanje so organizirali člani PVD Sever Maribor v sodelovanju z ZPVD Sever, Enoto vrhunskih športnikov GPU in Policijsko upravo Maribor, istočasno je potekalo tudi DP Policije. Proge so bile dobro pripravljene, prav tako je bilo tudi prelepo vreme. Tekmovalo je 66 tekmovalcev iz 9 društev Sever.

 

foto: Alojzij Klančišar , spletna stran ZPVD Sever

foto: Alojzij Klančišar , spletna stran ZPVD Sever

Tekmovalci PVD Sever Zasavje so ekipno osvojili drugo mesto (487 točk), prehiteli so jih veterani iz PVD Sever Maribor (494 točk), tretje mesto pa so osvojili člani iz Pomurja. Naši člani so stali na stopničkah : v skupini ženske nad 45 let je Nataša Turk zmagala, v skupini moški nad 65 let je drugo mesto prismučal Ogrinc Jože, tretje mesto pa Kos Igor, med moškimi 46 – 55 let je osvojil tretje mesto Turk Boštjan, prav tako v skupini do 45 let tretje mesto Žan Kuder. Čestitke vsem tekmovalcem!

O samem tekmovanju, zaključni slovesnosti , podelitvi medalj in fotografije, pa si lahko ogledate na spletni strani ZPVD Sever: https://www.zdruzenje-sever.si/sl/news/zdruzenje-sever/8-dp-zpvd-sever-in-dp-policije-v-veleslalomu-2020.html .