Zaključek dobrodelne pomoči zbiranja sredstev preko Rdečega križa

Alojzij Klančišar

Vrednostni bon doniranih denarnih sredstev,  zbranih med člani PVDS Zasavje, je bil dne 23.12.2021 na sedežu Rdečega križa Slovenije Območnega združenja Trbovlje predan predsednici ob prisotnosti matere invalidnega sina (policistka PP Zagorje) Darinke BENC.  V prijetnem predprazničnem vzdušju so se predsednica OZ RK Trbovlje, kot policistka Darinka Benc, zahvalile za donacijo in pomoč. Medsebojno pa smo si izmenjali čestitke in voščila ob prihajajočih praznikih in željo po obojestranskem sodelovanju v bodoče.  

foto: Klančišar Alojzij

foto: Klančišar Alojzij

Spoštovani!

Humanost in solidarnost sta vrlini, ki se še posebej pokažeta v težkih trenutkih.
Zato sem hvaležna vašemu društvu in vsakemu posamezniku, da ste s svojo pomočjo olajšali moje finančne skrbi. 

Iskrena hvala in vsem lepe ter mirne praznike. Meni ste jih polepšali. Hvala. 
Darinka

 

PVD Sever Zasavje je v sklopu prireditev obeleževanja 30 letnice samostojnosti in suverenosti Republike Slovenije načrtovalo akademijo s koncertom Policijskega orkestra v Delavskem domu Trbovlje  v četrtek, 4. novembra 2021. Prireditev s koncertom naj bi bila dobrodelne narave, kjer bi članice Rdečega križa Slovenije - Območnega združenja Trbovlje,  pobirale prostovoljne prispevke, zbran denar pa namenili zdravljenju in rehabilitaciji invalidnega sina policistke iz Zasavja. 

Zaradi zdravstvenih razmer Covid-19 v Sloveniji in Zasavju, se je vodstvo društva odločilo za odpoved dobrodelne prireditve, z Rdečim križem Trbovlje pa dogovorilo za odprtje transakcijskega računa, kjer se bodo do 20.12.2021 zbirala sredstva za isti namen, o čemer so bili obveščeni vsi člani društva. Po zaključku dobrodelne akcije bo Rdeči križ Trbovlje zbrana sredstva namenil povračilu stroškov zdravljenja invalidnega sina policistke. 
Člani društva in seveda tudi drugi lahko dobrodelne prispevke nakažejo neposredno na transakcijski račun Območnega združenja Rdečega križa Trbovlje, in sicer:
OBMOČNO ZDRUŽENJE RK TRBOVLJE
Ulica 1. junija 4, Trbovlje
SI 56 0233 0001 5706 240
Sklic: 00 041121
namen POMOČ ZDRAVLJENJE
(sklic in namen sta obvezna podatka).
 
Vsaka pomoč bo še kako pomembna za zdravljenje, zato stopimo skupaj in pomagajmo po svojih zmožnostih!