Odpoved slavnostne akademije s koncertom Policijskega orkestra

Bojan Skočir

Spoštovani,

Obveščamo vas, da smo se v Policijskem veteranskem društvu Sever Zasavje odločili, da zaradi izredno slabih razmer v zvezi  obsegom in širitvijo okužb v Sloveniji in še posebej Zasavju, ODPOVEMO današnjo slavnostno akademijo  od 30-letnici samostojne Slovenije in dnevu suverenosti s koncertom  Policijskega orkestra, ki je bila predvidena 4.11.2021 ob 18. uri v Delavskem domu Trbovlje.

Kljub temu, da ukrepi Vlade RS še ne omejujejo izvedbe prireditve in da smo predvideli preventivne ukrepe, smo pri odločitvi upoštevali predvsem, da je zdravje ljudi po naši oceni pomembnejše od same izvedbe prireditve. 
 
Hkrati prosimo, da zlasti vsi tisti, ki so se odločili za udeležbo, razumejo našo odločitev, prejemnike priznanj pa obveščamo, da jih bomo podelili ob prvi priložnosti. Tudi glede na to, da je bil koncert z dobrodelno noto, bomo o obliki pomoči proučili možnost drugačne izvedbe.
 
Prosimo, da o odpovedi  obvestite tudi tiste vaše znance, za katere ste seznanjeni, da so se nameravali udeležiti prireditve.
 
Ostanite zdravi! 
 
Lep veteranski pozdrav,
PVD Sever Zasavje