Poskusno državno prvenstvo Zveze policijskih veteranskih društev Sever v tenisu - dvojice

Nataša Saviozzi

Na igriščih Teniškega kluba Trbovlje smo v soboto, 4. septembra 2021, v sodelovanju s ZPVD Sever, organizirali poskusno državno prvenstvo ZPVD Sever v tenisu - dvojice. Tenis turnirja so se udeležili člani štirih društev Sever, tekmovalo je 7 dvojic. Po jutranjem zbiranju, okrepčilu in po začetnem pozdravu organizatorja, predsednika PVD Sever Zasavje Klančišar Alojzija in predsednika komisije za šport pri ZPVD Sever mag. Darka Repenška, so tekmovalci pričeli z igranjem.

foto: Bojan Šibila

foto: Bojan Šibila

Po končanem tekmovanju smo dobili najboljše tenisače iz društev Sever: tretje mesto je zasedla dvojica iz PVD Sever Ljubljana KOVAČEVIČ Stjepan in KOLAR Drago, drugo mesto sta zasedla domačina iz PVD Sever Zasavje KOS Gregor in HAUPTMAN Denis , prvo mesto pa sta si priborila člana PVD Sever Ljubljana in sicer GANTAR Nejc in VINDIŠ Zvonko. Medalje in pokale sta podelila podpredsednik ZPVD Sever in predsednik domačega društva Sever Klančišar Alojzij in predsednik komisije za šport pri ZPVD Sever mag. Darko Repenšek. Vsi rezultati so priloženi. Na turnirju se je upoštevalo aktualna priporočila za preprečevanje širjenje virusa Covid-19. Po končanem tekmovanju pa je bila zelo dobrodošla dobra mala malica iz Male malce.
V lepem vremenu, tekmovanju v športnem duhu, po prijetnem klepetu starih in novih znancev - veteranov, so tekmovalci in vsi ostali prisotni odšli domov zadovoljni, kar je za nas, organizatorje, največja pohvala.