Proslava ob Dnevu policije, 14.6.2019

Nataša Saviozzi

V prostorih Glasbene šole Hrastnik, je bila v petek, 14.6.2019 proslava ob Dnevu Policije, ki sta jo organizirala PVD Sever Zasavje in Policijska uprava Ljubljana. Proslave so se udeležili policisti policijskih postaj iz Zasavja in člani Policijskega veteranskega društva Sever Zasavje.

Udeležence so nagovorili župan Občine Hrastnik Marko Funkl, Alojzij Klančišar, predsednik PVD Sever Zasavje, predsednik Zveze policijskih veteranskih društev Sever dr. Tomaž Čas, slavnostni govornik pa je bil vodja Sektorja uniformirane policije iz Policijske uprave Ljubljana, Ciperle Igor.

foto: Branko Sebasu

foto: Branko Sebasu

Slednji je 23 policistkam in policistom ter ostalim delavcem PP iz Zasavja podelil priznanja Policije. Alojzij Klančišar je priznanja PVD Sever Zasavje podelil 13 članom društva in Cestnik Karmen, Orožen Andreju, Cigula Štefanu, Balinarskemu klubu Buldog Trbovlje in Strelskemu društvu Kisovec.

Z državno himno in v kulturnem delu programu je nastopil pihalni kvintet Policijskega orkestra ter Sabina Dečman iz Glasbene šole Hrastnik, s klavirskim nastopom. Program je povezovala Marina Kmet. Po proslavi so se udeleženci zadržali še ob prijetnem klepetu.

Več fotografij je na ogled v Galeriji na naši spletni strani.

https://www.zon.si/policistom-priznanja-v-zasavju-ne-le-v-ljubljani/