• 16. ekipne športne igre PVD Sever Zasavje

  16. ekipne športne igre PVD Sever Zasavje

  V soboto, 14. maja 2022 je Policijsko veteransko društvo Sever Zasavje organiziralo ekipne športne igre, katere so se udeležili člani društva PVD Sever Zasavje iz odbora Trbovlje, Hrastnik in Zagorje, prav tako tudi policijski veterani PVD Sever za Celjsko območje – Odbor Laško in Odbor Žalec.


 • Tekmovanje članov PVD Sever Zasavje v streljanju z zračno puško

  Tekmovanje članov PVD Sever Zasavje v streljanju z zračno puško

  V soboto, 7.5.2022, je Policijsko veteransko društvo Sever Zasavje izvedlo tekmovanje v streljanju z zračno puško za svoje člane. Tekmovalci so se zbrali ob 8. uri na strelišču Strelskega društva Kisovec, kjer jih je pozdravil predsednik društva Klančišar Alojzij in zaželel lep pogled. Po napetem tekmovanju smo si udeleženci zaslužili toplo malico, v tem času so sodniki zbrali rezultate, Slavko je diplome dopolnil s podatki najboljših.


 • 9. DP ZPVD Sever v kegljanju - 2022

  9. DP ZPVD Sever v kegljanju - 2022

  V soboto, 23. aprila 2022, se je ekipa PVD Sever Zasavje udeležila 9. državnega prvenstva ZPVD Sever v kegljanju na kegljišču KK Radenska v Radencih. Tekmovalo je 28 kegljačev iz 7 ekip društev Sever.


 • Urejanje okolice spominskega obeležja na Dolu pri Hrastniku

  Urejanje okolice spominskega obeležja na Dolu pri Hrastniku

  V nedeljo, 27.3.2022 ob 11.00 uri, se je nas nekaj članov in članic PVD Sever Zasavje zbralo pri osrednjem spominskem obeležju na Dolu pri Hrastniku, ki je bil postavljen kot pomnik na različne dogodke na tem območju v času osamosvajanja in v času osamosvojitvene vojne 1991, da uredimo okolico obeležja.


 • Razstava Vojna za samostojno Slovenijo 1991 v KS Izlake

  Razstava Vojna za samostojno Slovenijo 1991 v KS Izlake

  Člani PVD Sever Zasavje so v sredo, 23.marca 2022 ob 18.00 uri v dvorani PGD Izlake za krajane krajevne skupnosti Izlake, na ogled postavili prenosljivo razstavo "Vojna za samostojno Slovenijo 1991". Samo vsebino in voden ogled je ob 18.uri vodil predsednik PVD Sever Zasavje, Alojzij Klančišar. 


 • Razstava Vojna za samostojno Slovenijo 1991 v OŠ Ivan Kavčič na Izlakah

  Razstava Vojna za samostojno Slovenijo 1991 v OŠ Ivan Kavčič na Izlakah

  PVD Sever Zasavje je v sredo, 23. marca 2022 v Osnovni šoli  Ivana Kavčiča na Izlakah, postavilo prenosljivo razstavo Vojna za samostojno Slovenijo 1991.
  Voden ogled razstave za učence šestih, sedmih, osmih in devetih razredov, je vodil predsednik PVD Sever Zasavje, Alojzij Klančišar. v času od 8.20 do 12.40 ure si je razstavo ogledalo 183 učencev in nekaj učiteljev.