• Slovesnost ob spominskem dnevu Združenja Sever tokrat v Trbovljah

  Slovesnost ob spominskem dnevu Združenja Sever tokrat v Trbovljah

  Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Policijsko veteransko društvo Sever Zasavje sta v četrtek, 30. novembra 2023 organizirala slovesnost ob spominskem dnevu Združenja Sever, ki je potekala v Zavodu za kulturo Delavski dom Trbovlje.


 • 5. DP ZPVD Sever v taroku, Gore, 4.11.2023

  5. DP ZPVD Sever v taroku, Gore, 4.11.2023

  PVD Sever Zasavje je skupaj s Komisijo za šport pri Zvezi policijskih veteranskih društev Sever v soboto, 4. novembra 2023, v Planinskem domu Gore nad Dolom pri Hrastniku, organiziralo 5. državno prvenstvo ZPVD Sever v igranju taroka.


 • Komemoracije in spomin na umrle člane PVD Sever Zasavje

  Komemoracije in spomin na umrle člane PVD Sever Zasavje

  Tudi v letošnjem letu so se delegacije odborov Policijskega veteranskega društva Sever Zasavje udeležile komemoracij, ki so jih pripravila občinska združenja borcev za vrednote NOB Hrastnik, Trbovlje in Zagorje skupaj z lokalnimi skupnostmi.


 • Udeležba na osrednji prireditvi ob Dnevu suverenosti in strokovna ekskurzija

  Udeležba na osrednji prireditvi ob Dnevu suverenosti in strokovna ekskurzija

  Člani Policijskega veteranskega društva Sever Zasavje so se 25. oktobra 2023 udeležili osrednje slovesnosti ob državnem prazniku, Dnevu suverenosti, ki sta ga v dvorani na Ptuju organizirala Zveza policijskih veteranskih društev Sever in Zveza vojnih veteranov za Slovenijo. Potovanje smo izkoristili še za strokovno ekskurzijo na območju Ormoža


 • DP ZPVD Sever v ribolovu - Rače - 2023

  DP ZPVD Sever v ribolovu - Rače - 2023

  27. septembra 2023 je na velikem ribniku v Račah potekalo prvo državno prvenstvo Zveze policijskih veteranskih društev Sever v ribolovu.

  Ekipa PVD Sever Zasavje je osvojila tretje mesto.


 • Pohod za mir na Mrzlico

  Pohod za mir na Mrzlico

  V PVD Sever Zasavje smo po programu dela za leto 2023 v počastitev svetovnega dneva miru, izvedli v soboto, 16.09.2023, pohod na Mrzlico. 
  Pohodniki so se na pot podali izpred Planinskega doma na Kalu, kjer je bil zbor ob 9. uri in izpred Lovskega doma na Podmeji.