Teniški turnir dvojic v Trbovljah

Nataša Saviozzi

Ob obletnici ustanovitve prvega zbirnega centra za vojne ujetnike v 1991, je PVD Sever Zasavje, v soboto, 5. septembra 2020, organiziral na igrišču Teniškega kluba Trbovlje prvi teniški turnir naključno izžrebanih dvojic. Na turnir se je prijavilo 16 tekmovalcev. PVD Sever Zasavje je bilo zastopano s šestimi tekmovalci iz vseh treh odborov, prišli pa so še člani drugih društev Sever (Gorenjska, za celjsko območje, Specialna enota in za Pomurje).

foto: Lukšič, Klančišar, Saviozzi, Udovč, Dacar

foto: Lukšič, Klančišar, Saviozzi, Udovč, Dacar

Tekmovanje sta vodila Ljubo in Nermin, ker pritožb ni bilo, je tekmovanje bilo uspešno. Med samim turnirjem smo poskrbeli, da so tekmovalci nadoknadili izgubljeno energijo med boji. Izvedba teniškega turnirja je potekala ob upoštevanju aktualno veljavnih ukrepov Covid 19.

Rezultati:

1. mesto: Marko Plazar (PVDS Zasavje, odbor Hrastnik) in Sebastjan Dacar (PVDS Zasavje, odbor Hrastnik)

2. mesto: Gregor Kos (PVDS Zasavje, odbor Trbovlje) in Milan Žnuderl (PVDS Pomurje)

3. mesto: Jakob Demšar (PVDS Gorenjska) in Ljubo Roglevski (PVDS Zasavje, odbor Trbovlje)

4. mesto: Anton Vozel (PVDS Specialna enota) in Milan Es (PVDS za celjsko območje).

Prve tri dvojice so prejele pokale ,  predal jih je predsednik društva Alojzij Klančišar, kateri je že zjutraj ob pričetku turnirja tekmovalce pozdravil in zaželel veliko športne sreče in uspeha.

Po razglasitvi rezultatov in podelitvi pokalov pa je za vse prisotne poskrbel naš član Janez, tisti dan dežurni kuhar in nas razveselil z dobrotami iz žara. Vsi udeleženci so si bili enotni, da turnir postane tradicionalen in da se naslednje leto spet dobimo, še v večjem številu.

Še več fotografij iz teniškega turnirja si lahko ogledate v naši galeriji:

https://www.sever-zasavje.si/sl/gallery/2020/teniski-turnir-dvojic-v-trbovljah/